26. februari 2019
Het Get Loose Festival beleeft op 23 juni 2019 haar tweede editie en zet daarmee gelijk de toon voor 2019. Rapper Boef, Lijpe, Fresku, Latifah, Hef en Mocromaniac zullen o.a hun opwachting maken op hét hiphop festival van Rotterdam. Naast de gevestigde headliners uit de hiphop scene presenteert Get Loose Festival ook een veelzijdig palet aan jong talent die worden beschouwd als 'the next best thing' van de Nederlandse hiphop. Hip Hop is terug in Rotterdam en laat zich in alle authenticiteit...

01. juli 2018
Een nieuwe Rotterdamse traditie is geboren. De eerste editie van Get Loose Festival is er één om nooit meer te vergeten. Het Afrikaanderplein veranderde in een hiphop experience zoals het alleen in Rotterdam kan; authentiek, rauw en no-nonsense.. Relive Get Loose Festival 2018 met de official aftermovie.

25. juni 2018
Het afgelopen weekend vond de allereerste editie van het Get Loose Festival plaats in Rotterdam-Zuid. En dat betekende dat het gezellige Afrikaanderplein eventjes helemaal in het teken stond van hiphop. FunX-reporter Jeansen sprak op het festival onder andere met Winne, Angelo King, Kalibwoy en Murda.