MOPPERATCHI

 

Jason “Mopperatchi” Asmus is op 13 augustus 1989 geboren en getogen in Rotterdam. Al op jonge leeftijd begint Mopperatchi met het schrijven van rapteksten.

 

In 2013 dropt de rapper zijn debuuttrack ‘Ik Moest Komen’ waarin hij in de track en tevens in de titel zijn statement afgeeft. Vervolgens dropt de Rotterdamse rapper 2 jaar later de track ‘Ik Moest Komen Deel II’ wat goed werd ontvangen door het publiek en werd gepost op sites zoals 101barz en Puna.nl. Een paar weken later dropt de rapper zijn remixversie van de track ‘Alles Voor De Paper’ van Hef ft. Rawroets dat nog beter werd ontvangen door het publiek. Daarna wordt het stil rondom de Rotterdamse rapper maar op 21 november 2017 dropt hij de grimetrack ‘Stormzy’. Deze track wordt nog beter ontvangen door het publiek dan zijn voorgaande tracks en daarin geeft Mopperatchi aan dat hij op dit moment is gekomen om te blijven! (Hij moest namelijk komen!)

Voor 2018 staan er al een aantal singles op de planning en moet zijn langverwachte EP ‘Schijn Bedriegt’ het licht zien.


WATWATIS

 

WatWatis is een energieke, originele en zelfvoorzienende hiphopact die  gevoelens, turnups, en emotie in een juiste dosis combineert.

 

 

Als solo artiesten hebben Yellow en Ruwhel beiden een aparte stijl maar, als duo weten zij het publiek altijd te bereiken.

Zij zijn in 2016 tweede geworden bij de SENA grote prijs van rotterdam en hebben dat jaar 3 projecten uitgebracht.

 

 

In 2017 hebben zij hun debuutalbum "Het is tijd nu" uitgebracht en opgetreden bij evenementen en festivals zoals het woohah festival!

 

De mannen van watwatis blijven hard doorwerken en zijn samen met DJ Jonchi klaar voor Nederland!


MONTA

Yannick Monteiro Cabral is een Nederlandstalige MC uit Rotterdam,

beter bekend onder de naam Monta. De goedlachse Rotterdamse

rapper maakt hiphop met veel creativiteit en vaak ook met een posi-

tieve boodschap. Dit viel al in de smaak tijdens zijn deelname aan

de Grote Prijs van Rotterdam in 2013, waar hij in de finale heeft ge-

staan. Ook won hij in dat jaar de 010 Rookie Of The Year Award op

het Schouwburgplein.

 

In december 2014 bracht Monta zijn debuut-

EP ‘Dit Is Monta’ uit in samenwerking met Eastgarden Music. In

april 2015 won monta de RDM Sneaker Event ( Hip-Hop contest ) in Bird Rotterdam.

 

Naast zijn solo act speelt hij voornamelijk samen met zijn vaste live band Mothers Groovebox, waarmee hij in december 2015 de Music Matters Award won en zich de muziekambassadeur van Rotterdam 2016 mocht noemen.


FABZ Pi

 

ook wel Fabio Iori is geboren in Addis Ababa, Ethiopië. Op zijn zestiende verhuisde hij naar Rotterdam, waar hij zijn liefde voor muziek ontdekte. Muziek is voor hem de universele taal en een belangrijke vorm van zelf expressie.

 

Wanneer hij op het podium staat brengt hij een mix van diepe, zelfreflecterende teksten met bergen energie. Hij is al snel doorgegroeid in de Rotterdamse Hip Hop scene en was in Oktober finalist van 'De Grote Prijs van Rotterdam' en vorig jaar was hij ook te vinden in de finale van "Most Wanted' in de Melkweg. "


Elijah Waters

is een 20 jarige rapper/producer uit Rotterdam.

Samen met zijn crew 'Green Cabin' maakt hij dag in dag uit de sickste engelstalige tunes.

Elijah heeft hiermee inmiddels bijna 2 miljoen spotify streams binnengehaald.

Z'n nieuwe project 'No Sleep In The Southside' liegt er ook niet om. Kort om, veel om naar uit te kijken met deze young bull.