Hip Hop komt terug naar Rotterdam!

 

Op zondag 24 juni vindt de eerste editie van het Hip Hop festival Get Loose plaats op het Afrikaanderplein in Rotterdam. Hiermee wil de organisatie van Get Loose Rotterdam zuid positief op de kaart zetten. Naast internationale artiesten zoals Che Lingo en een mystery headliner zullen ook Rotterdamse artiesten met nationale allure zoals Winne, Hef en Equalz het podium betreden. Van buiten de stad is Hip Hop held Fresku binnen gehaald.

 

Hip Hop tunes van eigen Rotterdamse bodem.

Kenmerkend aan het Get Loose Festival is dat zij veel ruimte biedt voor talent van eigen bodem.
Dit zijn jonge opkomende artiesten die het verdienen om gezien te mogen worden op een groter podium. Je kunt de beste Hip Hop tunes verwachten van aanstormend talent zoals Fabz Pi, Mopperatchi, Watwatis, Monta en Elijah Waters. Allemaal rasechte Rotterdamse artiesten, want Rotterdam ís Hip Hop. Het ontbrak de stad alleen nog aan een écht Hip Hop festival. Verder werkt het Get Loose Festival met voornamelijk Rotterdamse ondernemers en partners om het festival een echt rauw Rotterdams gevoel te geven. Winne komt na negen jaar radiostilte terug met een nieuw album en zal deze ten gehore brengen op het Get Loose festival. Naast muziek komen de andere elementen van Hip Hop zoals graffiti, break dance en spoken word aan bod. "Zuid zit in de lift en met het Get Loose Festival wil ik een feest voor én door Rotterdam mogelijk maken," aldus organisator spoken word artiest Y.M.P

THE MESSAGE
Hip Hop keert terug naar Rotterdam en laat zich zien tijdens de eerste editie van het GET LOOSE Festival! Met 90% Rotterdamse artiesten, Rotterdamse kunstenaars en heerlijk Rotterdams soul food is GET LOOSE het meest Rotterrrrrdamse Festival van 2018. 
CAN I KICK IT?
GET LOOSE Festival connects oldschool met newschool, groot met klein, trap beats met rap flows en toont de toekomst van de Rotterdamse HIPHOP scene. YES YOU CAN, AND YOU BETTER BE THERE!
IT’S BIGGER THAN HIPHOP!
Het Afrikaanderplein wordt omgebouwd tot een ware HipHop City waar graffiti, break dancers, spoken word, lekker eten en natuurlijk heel veel dope artiesten een eigen spot hebben!