Get Loose Festival presenteert line-up 2019

Het Get Loose Festival beleeft op 23 juni 2019 haar tweede editie en zet daarmee gelijk de toon voor 2019. Rapper Boef, Lijpe, Fresku, Latifah, Hef en Mocromaniac zullen o.a  hun opwachting maken op hét hiphop festival van Rotterdam. Naast de gevestigde headliners uit de hiphop scene presenteert Get Loose Festival ook een veelzijdig palet aan jong talent die worden beschouwd als 'the next best thing' van de Nederlandse hiphop.

Hip Hop is terug in Rotterdam en laat zich in alle authenticiteit zien tijdens het Get Loose Festival op het Afrikaanderplein. Met daarin alle oorspronkelijke basics van de hiphop cultuur; rappers, DJ's, graffiti artists en breakdancers. Get Loose Festival slaat een brug tussen de authentieke rauwe hiphop en de vele nieuwe stijlen die daaruit zijn voortgekomen. Oldschool meets newschool! Gevestigde artiesten uit binnen- en buitenland en de nieuwe talenten van morgen, live and direct in your face zoals het alleen in Rotterdam kan. Food, street art, spoken word, breakdancers, rappers en DJ's. Laat je onderdompelen in de wereld van hiphop en geniet van het Get Loose Festival 2019.

 

Benieuwd naar de volledige line-up of direct tickets kopen? Klik dan hieronder.